محل تبلیغات شما
افغانستان، رسانه ها و وابستگي

نويسنده: ميثم فرزام

چكيده: از آنجاييكه مطبوعات رکن چهارم دولت  را تشكيل مي دهد در بعضی مواقع بعنوان یک رکن اساسی, تقویه کننده دولت و در بعضی مواقع نیز می تواند چالشهای را در برابر دولت ایجاد کند در صورتیکه به مطبوعات آزادی داده شود.

در این تحقیق دهه نوسازی یعنی بعد از تشکیل دولتی بنام جمهوری اسلامی افغانستان را مورد بررسی قرار می دهیم که مطبوعات از چه اندازه آزادی برخوردار بوده و با استفاده از آزادی های داده شده از طرف حکومت توانسته وظیفه و کارکرد اصلی خود را انجام دهد یا وابسته به گروه و حزب خاص بوده که هیچگاه واقعیت ها را انعکاس نداده است؟ 

با تمركز بر اين موضوع به اصل قضيه پي مي بريم كه هيچگاه مطبوعات در افغانستان بعنوان مطبوعات آزاد عمل نكرده و هميشه سمت گيري و جهت گيري هاي خاص خود مبتني بر منافع قومي خود دنبال كرده است تمام رسانه هاي در افغانستان بصورت شخصي عمل كرده است.

در حکومت­های پیشین افغانستان هیچ آزادی به مطبوعات داده نشده بود به همین جهت نمی توان هیچ انتظاری از مطبوعات داشت اما در دهه اخیر یعنی بعد از ایجاد حکومت انتقالی به مطبوعات افغانستان آزادی کامل داده شد, آیا اینکه این آزادی هیچ تاثیر در نحوه عملکرد مطبوعات افغانستان داشته یا خیر؟ و آیا مطبوعات توانستند وظیفه اصلی خود را انجام دهند؟ موضوعاتیست که در این تحقیق مورد تحلیل و بررسی قرار می دهیم. 

برگشت دوباره به وبلاگ

سال‌های عمر ما چه زود در گذر است!

ماه مبارک رمضان بازهم رسید

مطبوعات ,افغانستان ,آزادی ,داده ,ها ,رسانه ,به مطبوعات ,كرده است ,مطبوعات افغانستان ,می دهیم ,خود را

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هم آوا